1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
321 Views

Składniki:

  • 400 g duetu fasoli szparagowej
  • 3 łyżki oliwy z oliwek
  • 3 ząbki czosnku
  • ¼ łyżeczki soli morskiej
  • ½ łyżeczki pieprzu cayenne
  • 1 łyżeczka octu jabłkowego

Sposób przygotowania:
Gotujemy wodę w garnku. Dodajemy fasolę i gotujemy przez 5 minut. Przelewamy przez durszlak ustawiony w zlewie. Do małej miski wlewamy oliwę, czosnek i sól. Dobrze rozgniatamy czosnek widelcem. Dodajemy pieprz cayenne i ocet jabłkowy. Dobrze mieszamy, a następnie dodajemy dressing do ciepłej fasoli. Marynujemy 20 minut. Smacznego!

KONTAKT

  • Oerlemans Foods Siemiatycze Sp. z o.o.
    ul. Armii Krajowej 31
    17-300 Siemiatycze
  • Oerlemans Foods Polska Sp. z o.o.
    ul. Kard. St. Wyszyńskiego 52
    88-320 Strzelno
  • HQ Warsaw Office
    Flanders Business Park B
    ul. Marcina Flisa 4 (floor 3)
    02-247 Warszawa