1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
266 Views

Składniki:
• 1 opakowanie Bobu Łakoma Łyżka
• 2 średnie cebule
• 200 g boczku
• olej do smażenia
• pieprz, sól

Sposób przygotowania:

Bób podgotowujemy w lekko osolonej wodzie, odcedzamy i obieramy ze skórki.

Boczek i cebulę kroimy w kosteczkę, podsmażamy na patelni z odrobiną oleju aż boczek będzie chrupki, a cebula rumiana. Dodajemy obrany ze skórki bób i smażymy całość kilka minut, cały czas mieszając. Po podaniu oprószamy świeżo zmielonym pieprzem i solą według uznania. Smacznego!

KONTAKT

  • Oerlemans Foods Siemiatycze Sp. z o.o.
    ul. Armii Krajowej 31
    17-300 Siemiatycze
  • Oerlemans Foods Polska Sp. z o.o.
    ul. Kard. St. Wyszyńskiego 52
    88-320 Strzelno
  • HQ Warsaw Office
    Flanders Business Park B
    ul. Marcina Flisa 4 (floor 3)
    02-247 Warszawa